تجربیات کاری متخصصین شبکه و امنیت
3 بهمن 1398 اطلاعیه و اخبار 2 دیدگاه ها

تجربیات کاری متخصصین شبکه و امنیت

تجربیات کاری متخصصین شبکه و امنیت : در این مطلب ما قصد داریم تجربیات کاری و اطلاعاتی دوستان ما در نقشها و سمتهای مختلف داشتند را به صورت متمرکز جمع آوری کنیم . امیدوارم برای شما مفید و موثر باشد .اگر شما دوستان عزیز نیز تجربیاتی دارید که با در اختیار قرار دادن آن به دوستانی که در این عرصه فعالن یا قصد ورود به دنیای فناوری اطلاعات خواه شبکه و امنیت ، خواه طراحی و بهینه سازی سایت دارند کمک شایانی نمائید.

البته نکته مهمی که از ابتدا باید اشاره کنم این هست تجربیات ذکر شده در این مطلب در تمامی حوزه های فناوری اطلاعات و البته بیشتر در زمینه شبکه و امنیت خواهد بود . همراه ما باشید :

تجربیات کاری متخصصین فناوری اطلاعات

تجربه کاری شماره 4 : متخصص فنی شبکه و مدرس آموزشگاه

تجربیات کاری متخصصین شبکه و امنیت :من مدرس دوره های تخصصی مایکروسافت هستم ، از سال 88 با تدریس دوره های MCITP 2008 شروع کردم ، در کتاب آزمون با کد 640-70نکته ای را به تاکید ذکر کرده بودن که بعد از نصب ویندوز این 4 اقدام را انجام دهید و بعد از آن سرویس ADDS را راه اندازی کنید ، منم بر حسب عادت به دانشجویان این نکته را میگفتم اما زمانهای زیادی میدیدم که دانشجویان بعد از نصب و راه اندازی ADDS نام کامپیوتر را عوض میکنند .

در کنار کار تدریس ، در شرکتی مشغول بودم و سرویسهای مایکروسافتی را بر روی ویندوز سرور راه اندازی میکردم ، همیشه عادت به داشتن یک چک لیست داشتم که رویه کارها را با همه تسلطی که داشتم براساس نتی که نوشتم پیش بروم ، روز پر استرسی بود ، قرار بود ADDS را از یک ویندوز سرور 2003 به 2008 انتقال دهم.

ویندوز سرور 2008 نصب شد ، تنظیمات IP و .. انجام شدAdditional DC  بر روی ویندوز سرور 2008 نصب شد و بعد اقدام به Demote کردن ADDS برروی ویندوز سرور 2003 کردم . کارم تمام شد . توجه کردم که نام سرور را تغییر ندادم ، قبل از اینکه اقدام به ایجاد Additional DC بکنم نام سرور را تغییر دادم و در عین ناباوری بعد از ریست شدن سرور لود نشد و من سکته را با تمام وجود احساس کردم

خطایی که مشاهده کردم اگر اشتباه نکنم اروری بود به نام netlogon اگر اشتباه نکنم ، خلاصه با کلی سرچ در سایتهای ریفرنس راه حلی را پیدا کردم که با کلیدی در محیط سیاهی که سیستم درهمان مرحله میماند کلید رجیستری را لود کردم و تغییرات دادم تا سرویس ADDS به کار کردن ادامه دهد.

نتیجه گیری این تجربه کاری :

به نظرم همیشه در کارها باید رویه را ازقبل مشخص کرد و بر اساس استاندارد سرویس یا … را راه اندازی کرد ، تجربه ی 10 ساله همیشه به من گوش زد میکند که هرگز خارج از استاندارد کاری را انجام ندهم. در کل کار تخصصی کردن در کنار هم نگه داشتن تجربه و دانش است و بدون هریک از این دو کار ممکن است به مشکل بزرگی گره بخورد.

7 بهمن – لطیفه معصومی – مدرس و بخش فنی

تجربه کاری شماره 3 : فریلنسر

تجربیات کاری یک فریلنسر : کار من در حوزه ی طراحی و بهینه سازی سایت است . از طریق سایتهایی که پلتفرم گرفتن پروژه هستند پروژه را دریافت و در هرجایی که اینترنت و لپ تاپم همراه باشد میتوانم کار کنم . امروزه فریلنسری کار کردن رواج زیادی پیدا کرده و برای افراد به ویژه فعالین حوزه ی فناوری میتواند منبع خوبی برای کسب درآمد باشد . البته مشکلاتی دارد که تا جایی که به ذهنم میرسد راه حلهای خودم را برای حل این مشکلات ارائه میدهم.

راه حلهای طلایی مشکلات فریلنسری:

1. مشکل بیمه : برای این مشکل دفاتر بیمه مراجعه کردم و به صورت خویش فرمایی خودم را بیمه کردم – بیمه 12 درصد که در واقع برای بازنشستگی و درمان هست . و مبلغی حدود 200 هزارتومن ماهانه پرداخت میکنم .

2. فعالیت اجتماعی : برای اینکار در نشستها و ایونتهای فریلنسری که برای انتقال تجربه هست شرکت میکنم و شبکه سازی و ایجاد روابط دوستانی و همکاری را در این محل تامین میکنم به علاوه اینکه در شبکه های اجتماعی حضور فعالی دارم .

3. بیکار تلقی شدن از سمت خانواده : (خنده) راه حلی ندارد فقط توجیه دائمی خانواده و کسب درآمد خوب میتواند برای این موضوع راه حل خوبی باشد ، البته به نظرم بهتر است که حتما وب سایت هم داشته باشید که بهترین روش برای جذب مشتری مستقیم هم میتواند باشد.

5 بهمن – محدثه شریف – فریلنسر

تجربه کاری شماره 2 : کارفرمای شرکت تخصصی شبکه

تجربیات کاری حوزه ی فناوری اطلاعات : تقریبا 6 سال پیش شرکتی تاسیس کردم و بعد از اقدامات اولیه شروع به جذب نیرو کردم . به دلیل تازه کار بودن امکان جذب افراد با سابقه با حقوق بالا را نداشتم ، بنابراین سراغ افراد تازه کار رفتم . همین مورد برای من هزینه های زیادی به همراه داشت. افراد تازه به دلیل جمع کردن سابقه حرفه ای کار را به راحتی میپذیرفتند. به طور مثال :

خانم ل.ق : بعد از سه سال از گذشتن فارغ التحصیلی برای جذب به شرکت ما آمد در مصاحبه حضوری بیان کرد که من علاوه بر گذراندن دوره کارآموزی که به مدت 2 ماه به رایگان بود حاضر هستم 5 ماه 6 ماه کارآموزی کنم و … ولی بعد از گذشت تقریبا 2 ماه کاملا روحیات تغییر کرد و شرایط مطلوبی که برای یک کارمند با 3 سال سابقه مناسب بود را درخواست کرد. این مورد چندین بار درباره چندین نفر تکرار شد. و قطعا روال جذب نیرو به روش من اشتباه بود برای رفع این مشکل به مشاوره کسب و کار مراجعه کردم و تقریبا بعد از این مرحله موفق شدم .

نتیجه گیری این تجربه کاری :

طبق نظریه سلسه نیازهای مازلو افراد زمانی که یک نیاز را تامین کردن سراغ نیاز بعدی خود میروند ، بنابراین بدیهی هست که بعد از کسب یک کار فرد به دنبال شرایط ایده آل در کسب و کارخود هست و به همین ترتیب نیازهای فرد پیشرفت خواهد کرد . بنابراین به کارفرمایان گرامی این توصیه رو میکنم که توجه زیادی به ادعای افرادی از خود گذشته و .. نکنید . بنا به تجربه بنده بهتر است از همان ابتدا هزینه ی لازم را تامین کنید و نیروی با شرایط مطلوب جذب کنید . چون جذب افراد کم تجربه هزینه هایی به مراتب بیشتر برای شما خواهد داشت

به طور مثال :

یه حساب سر انگشتی کنیم برای جذب و اخراج نیرو

سه ماه آموزش ابتدایی نیروی خارج شده = 3*20000000=6000000تومان
سه ماه آموزش ابتدایی نیروی جذب شده = 3*20000000=6000000تومان
هزینه اطلاع رسانی و تبلیغات برای جذب نیروی جدید = 2000000 تومان

هزینه مصاحبه و زمان مصاحبه را هم لحاظ کنیم به عددی در حدود 13 میلیون تومان میرسیم . بنابراین جذب یک نیروی خیلی مهم است و ما باید همه ی شرایط جذب نیرا را در نظر بگیریم. این اصلا به معنای این نیست که افراد تازه کار حق ورود به کاری را ندارند . به نظر افراد بهتر است از همان دوره دانشجویی حتی با صرف هزینه وارد شرکتی شوند و تجربیات لازم را کسب کنند تا بتوانند با به دست آوردن مهارتهای لازم در جایگاه درستی قرار بگیرند.

چون شرکتهای خصوصی مهمترین هدفی که دارند جذب نیروهای کارآمد ، با هوش بالا برای یادگیری و به روز بودن به گونه ای که احساس تعهد در آنها بالا بوده و خود را ملزم به پیشرفت بدانند را دارند.

جمع بندی نهایی من :

مثل هر اکوسیستمی اجزا روی هم تاثیر میگذارند ، بنابراین همان اندازه که همراهی کارفرما با کارمند ضروری است عکس این موضوع هم مهم است . یک ارتباط win – win میتواند بهترین راه حل این داستان باشد . کارفرما به طور شفاف خواسته های خود را مطرح کند و کارمند بهترین کاری که میتواند را ارائه کند ، کسب کار رونق بیشتری میگیرد و با این ساختار همه اوضاع بهتری خواهند داشت.

تجربیات کاری متخصصین شبکه و امنیت

5 بهمن – مجتبی فرامینی – شرکت تولید نرم افزار

تجربه کاری شماره 1 : کارفرمای شرکت تخصصی شبکه

تجربیات کاری متخصصین شبکه و امنیت : چند ماه پیش ما به چند نیروی متخصص در زمینه زیرساخت و همچنین حوزه ی مجازی سازی نیاز داشتیم ، به همین منظور اقدام به درج آگهی جذب نیرو در کانالهای مربوط کردیم ، نتیجه جالبی برخوردیم که ممکن است برای شما عزیزان نیز مفید باشد. افرادی که مراجعه کردن به چند دسته تقسیم شدن

دسته بندی متقاضیان جویای کار حوزه شبکه و امنیت

  1. دسته اول کسانی بودن که به جز مدرک دانشگاهی و گذراندن واحدهای درسی هیچ تخصصی نداشتن و تصورشان این بود که اول در جایی جذب شوند و سپس دوره های مربوطه را بگذرانند – این تصور کاملا اشتباست. به نظرم 60 درصد از این دسته بودند.
  2. دسته دوم افرادی بودن که تنها مدرک مرتبط به شبکه و امنیت داشتن و از دانش کافی در این زمینه برخوردار نبودن و ادعای آنها هم این بوده که تا زمانی تجربه کاری مورد نظر را در محیط کار به دست نیاورند عملا داشتن دانش تخصصی امکان پذیر نخواهد بود. حدودا 15 درصد از مراجعین در این دسته بودند.
  3. دسته سوم افرادی بودن که دانش لازم را تا حدی بنا به تجربه به واسطه کار در شرکتهای مرتبط داشتند ولی دوره های لازم را نگذرانده بودند این افراد غالبا کارهایی که میدانستند و تجربه داشتن را انجام میدادن و در صورت کوچکترین تغییری در ساختار از ارائه راه حل برای مسئله مطرح شده درمانده میشدند. حدودا 10 درصد از مراجعین در این دسته قرار داشتند.
  4. دسته چهارم افرادی بودند که دوره های تخصصی لازم را گذرانده بودند و تخصص لازم را نیز داشتند و به عنوان یک فرد فنی مناسب بودند اما از لحاظ فرهنگ کار و روابط عمومی مناسب شرایط کاری برخوردار نبودند. حدودا 10 درصد از مراجعین در این دسته قرار داشتند.
  5. افرادی که دوره ی تخصصی گذرانده اند ، تخصص لازم را در زمینه مورد نظر دارند و آشنا به فرهنگ سازمانی و روال کار هستند که این افراد بسیار بسیار بسیار کم هستند و واقعا واقعا واقعا واقعا کمتر از 5 درصد از مراجعین در این دسته قرار داشتند. که ایده ال هر شرکت و سازمانی هستند.

جمع بندی این تجربه :

افراد جویای کار خیلی زیاد هستند ولی افراد آماده به کار در این کشور واقعا کم هستند و شاید این عبارت را بارها و بارها شنیده باشید که افراد با سواد بیکار نمیمانند و این جمله بیشتر از همه برای افراد دسته 5 صدق میکند که معمولا بیکار نیستن. این افراد سوای بحث عدالت و بی عدالتی شرایط معمولا راه برای موفقیت دارند .

شاید از افرادی که در زمینه های تخصصی موفقیتهای زیادی کسب کرده اند دلیل را جویا شویم علت موفقیت خود را رشد مرحله ای بنامند ، ابتدا دانش اولیه را کسب کرده اند ، در شرکتهای کوچک کسب تجربه کرده اند مجددا اطلاعات را به روز رسانی کرده اند ، محل کار خود را ارتقا داده اند و به همین روش به جایگاهی که خود را شایسته آن میدانند دست پیدا کرده اند.

3 بهمن 1398 – آزاده میرزایی – شرکت تخصصی شبکه

نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموعه هیواشبکه : شامل شرکت هیوانوآران داده گستر مجری مشاوره ، طراحی ، اجرا و پشتیبانی پروژه های شبکه و امنیت در استان گیلان و سراسر کشور ، همچنین ، آموزشگاه تخصصی شبکه و امنیت هیواشبکه به صورت حضوری در استان گیلان و شهر رشت و به صورت مجازی در سراسر ایران در خدمت شما عزیزان